GryningstimmanGryningstimman Yoga och Meditation

En dag i Medveten Närvaro på Vrångö Lördag 25 maj.

Läs mer under fliken retreat.


SommarYoga för Kvinnor på Yogastudion!


Nyhet "Catfulness" Guidad Meditation på Purrfect Café

https://purrfectcafe.se/catfulness

Företaget Gryningstimman Yoga och Meditation, startade jag, Annette Westberg "Ngawang Tseten Tashi", 2007 under tiden jag gick grundutbildningen till lärare i Kundaliniyoga. Redan från sent 90 tal hade jag haft kurser i Andlig utveckling, Meditation och arrangerat retreater. Tanken med Gryningstimman var att ge människor verktyg för förändring genom yoga och meditation. 


Jag är övertygad om att alla kan välja hur man vill leva sitt liv. Hur man förhåller sig till livet och vad man gör med det liv man har. Det är i gryningstimman, när det första ljusstrålarna syns som vi bör meditera och det är i meditation vi finner kontakten med oss själva. Vårt innersta. Vårt eget ljus, vår buddhanatur eller själen. Ibland behöver vi hjälp på vägen för att nå dit eller bara få en stund med oss själva. Jag önskar att någon av de kurser eller event jag skapar kan ge dig den stunden.

Titta in under varje flik så ser du vad som är på gång. Jag hoppas där finns något för dig.

Vi ses på yogamattan!

Annette "Ngawang Tseten Tashi"Några ord från mina yoginis.

"Ser så fram emot dagarna med meditation och yoga, du håller och skapar ett fint rum för det."

(Sophia september 2022)

"Tack för bra yoga! Tycker att det är bra att du förklarar bra och är tydlig. Försöker att få till de olika positionerna i kombination med andning och man ser ju inte sig själv! Därav är det bra när du ibland "hjälper till" från din synvinkel! =)"

(Pernilla maj 2022)

"Din yoga är den bästa stunden på hela veckan!"

(Mathilda november 2022)