Om mig

 

DSC_0683

Lärare i Kundaliniyoga och Meditation. Pedagog med många års erfarenhet av att undervisa. Redan under min studietid började jag meditera. Jag har även provat yoga i olika former sedan mitten på 90talet.

Under de tjugoåtta år som jag har utvecklat mig i meditation har jag gått många kurser i filosofi och meditation för buddhistiska lärare och gjort både kortare och längre retreater.

Jag är internationellt diplomerad lärare i Kundaliniyoga och Meditation enligt Yogi Bhajan. Jag har utbildat mig i Medicinsk Yoga på MediYoga Sweden. Utifrån Kundaliniyoga har Ulrika Gulz utformat en Holistisk Yoga som är en slags läkning för människor med kronisk värk, fibromyalgi och stressrelaterade sjukdomar. Jag har vidareutbildat mig för Ulrika våren 2009.Våren 2007 startade jag den första yogakursen på Styrsö.  Våren 2009 började jag undervisa blivande sjuksköterskor på Göteborgs Universitet i Andningsteknik, Terapeutisk Yoga och Meditation. Hösten 2015 gick jag en mycket intressant utbildning i yoga specifikt för ryggen för Donna Fahri.

Jag driver företaget; Gryningstimman där jag genom yoga och meditation vägleder människor till att finna harmoni i livet.
Jag hoppas du kan finna vad du behöver på mina kurser, retreater eller föreläsningar.

Annette Westberg

RYT200