Retreat

 

DSC_1120

 Retreat på Rörö

Retreat för dig som är Yogalärare

24 – 26 Augusti

En helg för dig som är utbildad och aktiv Yogalärare. En helg för inspiration, givande möten med andra lärare och vila i underbar skärgårdsmiljö.

Start fredag eftermiddag den 24 augusti ca kl.17.00 med en skönt Yogapass. Avslut vid lunch ca kl.14.00 på söndag 26 augusti.

Vi bor enkelt i Rörö gamla Församlingshem i rum med 4 bäddplatser.

Priset är 3500 kr (inkl. moms) för retreat, boende och mat. Bokar du före 1/6 är priset 3100kr. Anordnar du eget boende eller vill sova på golvet i yogasalen drar jag av 400 kr.

Vi kommer att vara som flest 12 yogalärare. Är du intresserad skriver du till mig så får du mer information och besked om det finns platser kvar.

Antalet deltagare på retreaten är begränsat. Därför är det viktigt att du hör av dig så snart du vet att du vill delta via mail annette@gryningstimman.se eller använda kontaktformuläret eller ring Annette 0701 56 02 66.

Boka före 1/6 och få 400 kr i rabatt!

Mer information kommer…

Hösten 2018 

Fredag 5 oktober till söndag 7 oktober

Jag anordnar en helgretreat på Rörö som ligger i Göteborgs norra skärgård.  Retreaten startar på fredag kl.17.00 och avslutas på söndag efter lunch ca kl. 14.00. Beroende på väder kommer vi att göra kortare eller längre vandringar i tystnad i Rörös vackra naturreservat. Vi kommer även att göra yoga och meditation i naturen. Det finns även en stund varje dag för egen tid. Vi kommer att vara i Församlingshemmet på Rörö.

Maten är vegetarisk och så långt det går försöker vi laga allt från ekologiska råvaror. En helg som stärker både kropp och själ. Upplev skärgården när lugnet lägger sig och vattnet fortfarande är varmt.

Boendet är enkelt. I grundpriset 3 500 kr ingår kurs, kost och logi i ett rum med fyra bäddar (våningsängar). Medtag egna lakan och handdukar. Delad dusch och toalett.  Anordnar du egen övernattning drar vi av 400 kr från grundpriset.

Antalet deltagare på retreaten är begränsat. Därför är det viktigt att du hör av dig så snart du vet att du vill delta via mail annette@gryningstimman.se eller använda kontaktformuläret eller ring Annette 0701 56 02 66.

Boka före 30/6 och få 400 kr i rabatt!

 

Så här brukar en dag se ut:

En dag i Medveten Närvaro med Yoga och Meditation

  •  Vi börjar dagen med  yoga följt av  meditation.
  • Frukost som vi äter under tystnad.
  • Breath walk eller en Mindfulnesspromenad i naturen.
  • Lunch som även den äts under tystnad och i medveten närvaro.
  • Under eftermiddagen finns egen tid för promenad, vila eller samvaro med de andra retreatdeltagarna
  • Fika med frukt och te.
  • Eftermiddagsyoga och meditationspass.
  • Kvällsmat.
  • Dagen avslutas med en kvällsmeditation.

Att åka på retreat är både en vila från det vanliga vardagslivet och ett unikt tillfälle att lära känna sig själv. Du kommer ett steg djupare in i yogan och meditationen när vi praktiserar tillsammans under en hel dag och du inte blir avbruten av allt som tillhör vardagen. Du får pröva på lite längre yogapass eller meditationer.

Att vara i tystnad och träna sig i medveten närvaro öppnar upp dina sinnen för en större upplevelse av varje litet ögonblick. Under dagen får du träna både yoga, meditation, mantra och att äta i medveten närvaro. Du kan även efter lunchen ta tillfället att gå ut och i tystnad med dig själv uppleva allt vad naturen har att erbjuda av frisk luft, vacker natur och tystnad. Fortsätter retreaten under flera dagar brukar det alltid vara en stunds fri tid på dagen och en aktivitet på kvällen.

 

Du reserverar en plats genom att :

# Ringa 0701 56 02 66 , fylla i kontaktformuläret eller skicka ett mail till annette@gryningstimman.se

# Betala in anmälningsavgiften 1 000 kr på plusgiro 114 69 05-3 Anmälningsavgiften får du ej tillbaka om du avbokar din plats. Resterande kostnad betalas in på samma plusgiro senast 14 dagar innan retreaten.

Obs! Viktigt att du uppger namn och telefonnummer vid betalningen.  

Maten kommer att vara vegetarisk. Har du allergi eller specialkost är det viktigt att du meddelar mig detta senast en vecka innan.

Jag önskar dig välkommen till ett unikt tillfälle att möta dig själv.